Przepis Koleżanki Barbary Napory Członkini Klubu Kolekcjonera I Kultury Łowieckiej we Włocławku

                                                                                                                                                       

Składniki:
ok. 1½ kg słonina z dzika, 1 średnia cebula, 1 ząbek czosnku, 1 łyżeczka majeranku


Sposób przygotowania:
Słoninę zmielić maszynką do mielenia mięsa wykorzystując sitko zhttp://www.select.org.uk/image.php?p=AudemarsPiguet-Replica.html grubymi oczkami. Movado Replicarolex replicaBreitling replicaNastępnie zmieloną słoninę wytopić na patelni lub w rondlu z grubym dnem. Pod koniec gdy cała słonina zostanie wytopiona dodać pokrojoną drobno cebulę i rozgnieciony ząbek czosnku. Smażyć niezbyt długo tak aby cebula i czosnek nie przypaliły się. Wytopiony smalec należy zlać do szklanego lub Audemars Piguet Replicaceramicznego naczynia. Pozostałe skwarki wraz z cebulą i czosnkiem doprawić majerankiem i wszystko razem zmielić maszynka do mielenia mięsa AAA+ 2015 New Fashion http://www.cssa-unn.com/http://www.select.org.uk/image.php?p=cartier-replica.htmlhttp://www.select.org.uk/image.php?p=Hublot-Replica-Watches.html is Very Special In Our Store.wykorzystując sitko z małymi oczkami. Otrzymaną masę doprawić solą a następnie dodaćIWC Replica Watchesbreitling replicarolex replica watches do roztopionego smalcu i wymieszać. Pozostawić w chłodnym miejscu do zastygnięcia.
Tak przygotowanym smarowidło spożywać ze Świerzymhttp://www.select.org.uk/image.php?p=AudemarsPiguet-Replica.htmlreplica watcheshttp://www.select.org.uk/image.php?p=swiss-replica-wtches.htmlreplica watches pieczywem i ogórkiem kiszonym.

Smacznego

created by Positive-Power